Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2007

Θριλερ..

Μολις ειδα ενα θριλερ..Εχουν παψει να με ενθουσιαζουν εδω και πολλα χρονια!Βλεπω τετοιες ταινιες απο 10 χρονων, αλλα δεν βλεπω καμια διαφορα.Τα βρισκω εντελως γελοια και απλα τα βλεπω για να σπαμε πλακα με την παρεα μου.
Δηλαδη,ποιος φυσιολογικος ανθρωπος θα εμπαινε μεσα σε ενα δωματιο,θα ηταν φοβισμενος και δεν θα αναβε το φως?!Ποιος θα καθοτανε στα σκοταδια?!Κανενας.Και ποιος θα ανεβαινε τις σκαλες ενω η πορτα ηταν διπλα του και καλιστα θα μπορουσε να φυγει?!Κανενας επισης!
Μαλλον εχουμε μπερδεψει τα θριλερ με την επιστημονικη φαντασια.Αυτα που γινονται σε τετοιες ταινιες,πχ ιπταμενα αυτοκινητα κτλ, ειναι πιθανοτερο να γινουν (και θα γινουν αν δεν καταστραφουμε!), παρα αυτα που γινονται στα θριλερ!Δηλαδη,ελεοςςςς!
Θα μου πεις,μην τα βλεπεις..Σωστοοο,αλλα μετα πως θα γελαω?!Χιχι!
Παρολα αυτα,εγω θριλερ δεν βλεπω μονο στην τηλεοραση.Βλεπω στην καθημερινη ζωη.Το να βλεπεις μια ηλιθια ξανθια καλλονη,που ενω ειναι σε ενα τεραστιο δασος το μακιγιαζ της ειναι ανεγκιχτο και τελειο,να τρεχει να γλυτωσει απο ενα σχιζοφρενη δολοφονο,ουρλιαζοντας..ε αυτο δεν ειναι θριλερ.Το να βλεπεις ομως μια μανα να χανει το παιδι της,ναι,αυτο ειναι θριλερ,και μαλιστα το χειροτερο απο ολα..
Τελικο συμπερασμα,να βλεπετε τα θριλερ της ζωης που ζουμε,και οχι αυτα που ζει ο καθε ψυχακιας σκηνοθετης και σεναριογραφος..

Δεν υπάρχουν σχόλια: